Reiki kezelés

A Reiki hatása

A kezelés kézrátéttel, bizonyos pontok könnyed ujjnyomásával és érintésével történik. Számos ősi de egyszerű technikát, valamint masszázst is alkalmaz.

Hatására távoznak a testben tárolódott toxinanyagok, káros érzelmi energiák és tudati mérgek. A japán módszer jellegzetessége, hogy tudattól-tudatig hat, lényünk legmélyebb szintjén. A kezelésen az elme elcsendesül, a test gyógyulásnak indul.

“Hatékony a szervi eredetű betegségek kezelésére, hasznos a fizikai gyengeségre és a lelki eredetű problémákra, beleértve a traumákat. Nincsenek káros mellékhatásai. A Reiki gyógyító módszer, nem az orvostudományon alapszik, hanem olyasmin, amit a tudományos világ nem tud megmagyarázni.” (Mikao Usui sensei)
Reiki kezelés

Alkalmazási területek:

  • Fájdalmak, gyulladások, sérülések
  • Duzzanatok, elváltozások
  • Akut és krónikus tünetekre egyaránt
  • Tünetek érzelmi hátterének oldására
  • Pánikbetegség, depresszió
  • Káros szenvedélyekről leszokás
  • Méregtelenítés
  • Stresszoldás
  • Megelőzés

Mi történik a kezelésen?

Az első 10-15 percben megbeszéljük, hogy mi a probléma és megnézzük mit kell megoldani. A továbbiakban a kezelés egy masszázságyon történik, ruhában.

A legtöbb ember rövidenesen mély, relaxált állapotba kerül, ami hasonló az éber és alvás közötti tudatállapothoz. Egyes feltételezések szerint ilyenkor az agyhullám frekvenciája az alfa és théta határán van. Ez az állapot már alapvetően elindítja a vegetatív idegrendszer öngyógyító munkáját.

A kezelés végéig bizonyos helyeken tovább dolgozok. Meleget, forróságot, szokatlan energiaáramlatokat érezhet. Több helyen akupresszúrás nyomást alkalmazok. A terhek megszabadulását különféle felszabadító érzések követhetik.

A kezelés végén, speciális japán masszázst alkalmazok, ami a gyógyhatásán kívül felfrissít. Ezután röviden megbeszéljük a tapasztaltakat és mindazt, amire szükség van a fejlődéshez és a továbbiakhoz. Segítek megérteni a dolgok miértjét és megoldást találni arra, hogy a jövőben mire kell odafigyelni és mi az, amin érdemes változtatni.


Időpontot foglalni legalább 2 héttel korábban javasolt.

A kezelések ismétlése egyénfüggő.

A Reiki kezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást!
Fiziológiás hatását tudományos kutatások igazolják.
A kezelés kiegészíthet és támogathat bármely más terápiás eljárást.
Mellékhatása nincsen!

Reiki kezelést ajándékba is adhat, ismerősének, szeretteinek:
Reiki ajándékutalvány


15 év gyakorlat - Japán átadási vonal

Az eredeti módszer tisztasága és hatékonysága!

“A Reiki gyógymódnak nincsenek káros mellékhatásai. A krónikus betegségek több időt, számos Reiki kezelést igényelnek.”
(Mikao Usui sensei)

visszajelzések » bejelentkezés »